Dečiji fotograf

Dečiji fotograf sa višegodišnjim iskustvom, zabeležiće one iskrene i spontane dečije momente, koji fotografiju čine spektakularnom, a upravo takav tim profesionalaca čini Industrija foto studio. Bilo da je povod za slikanje rođendan, babine ili novogodišnja prilika, mi ćemo se postarati za kompletnu organizaciju fotgrafisanja. Zakažite profesionalno fotografisanje dece i beba, te stvorite nezaboravne porodične uspomene!

Profesionalno fotografisanje dece

Od prvih koraka, preko rođendanskih svećica, pa sve do dečijih portreta – naše fotografije će oslikati svaki sentimentalan trenutak u životu vaših mališana!

Profesionalno fotografisanje dece je idealan način da uobličite sve dragocene emocije u jedan kompaktan digitalni zapis, koji ćete potom izraditi i izložiti na omiljenu policu ili foto album!

Vaše dete raste brzo, te je i samo logično da želite da zabeležite svaku etapu u njegovom životu!

Naš tim poseduje dugogodišnje iskustvo u fotografisanju mališana i razume važnost lepih slika. Upravo zbog toga negujemo pristup u kome se fokusiramo na dete i njegovu prirodnu igru, kako bismo uhvatili iskren osmeh i spontane emocije.

Uz nas ne morate brinuti o organizaciji fotografisanja!

Mi ćemo se pobrinuti za sve, od odabira lokacije do postavke svetla. Sve što je potrebno je da dovedete vaše dete u naš studio ili da nas pozovete na željenu lokaciju.

Koncept fotografisanja dece osmišljavamo u dogovoru sa vama, prateći vaše želje i ideje, kako bismo dočarali detetov karakter.

Slikanje beba – fotografisanje beba i novorođenčadi

Dozvolite nam da budemo deo vaše porodične priče i stvorimo nezaboravne uspomene koje će trajati zauvek!

Profesionalno slikanje bebe je san gotovo svih novopečenih roditelja, a u našem studiju se on može i realizovati. Nudimo usluge koje se odnose na slikanje beba po mesecima, fotografisanje novorođenčadi, kao i porodične portrete.

Kompletnu organizaciju i detalje prepustite nama, a mi ćemo ispuniti svaku vašu zamisao!

Dečiji fotograf – fotografisanje dečijih rođendana i posebnih prilika

Postoji li bolji način da obeležite važan jubilej i probudite nostalgiju od profesionalnih i autentičnih rođendanskih fotografija vaših mališana?

Uz nas, možete biti sigurni da ćete dobiti prelepe fotografije koje će vas uvek podsećati na vaše divno iskustvo sa vašom porodicom.

Pažljivim planiranjem i prijateljskim pristupom činimo da vaše dete bude opušteno i srećno, kako bismo uhvatili najbolje trenutke i stvorili predivne fotografije koje ćete uvek sa zadovoljstvom gledati.

Fotografisanje dečijih rođendana vršimo u igraonicama, kafićima, restoranima, kao i u prirodi i u kućnim uslovima – bez obzira na lokaciju, ostvarićemo svaku vašu zamisao i zabeležiti najlepše trenutke sa proslave rođendana. A, ukoliko želite da zauvek čuvate uspomene sa ovog posebnog događaja na jednom mestu, moguće je kreiranje photobook-a sa vašim omiljenim fotografijama!

U asortiman usluga smo uvrstili još i fotografisanje krštenja, ukoliko želite uspomenu na ovaj važan datum.

Dečiji fotograf – Beograd i šira okolina

Profesionalno slikanje dece se vrši u našem studiju, koji se nalazi u Zemunu, a pored studijskog fotografisanja nudimo i uslugu izlaženja na teren, odnosno fotografisanje na drugim lokacijama po dogovoru.

Rezervacija se zakazuje pozivom na broj telefona ili slanjem upita.

Pri slanju upita, idealno bi bilo da klijenti dostave i sledeće informacije:

  • Datum i vreme fotografisanja;
  • Vreme trajanja fotografisanja;
  • Lokaciju – da li je potrebno fotografisanje na 1 ili više adresa (studio, igraonica, restoran ili druga mesta);
  • Da li je reč o fotografisanju beba ili nešto starije dece.

Zahvaljujući ovim informacijama, naš tim će biti maksimalno pripremljen, te će kompletna organizacija događaja proći glatko i nesmetano.

Fotografisanje dece i beba u Industrija foto studiju – rezervišite termin!

Industrija foto studio vam nudi profesionalno izrađene fotografije dece koja će vam pomoći da zauvek sačuvate uspomene na svoju porodicu.

U ponudu smo uvrstili različite pakete, u skladu sa vašim potrebama, preferencijama i budžetom, te je samo potrebno da se odlučite za vama najbolju opciju.

Kontaktirajte nas i zakazite vaš termin za profesionalnu fotografiju vašeg deteta.

Galerije

Torta je ukusna, ali je još slađa kada je podeliš sa nekim.

Ove fotografije će služiti kao prelepa uspomena na prve dane i put koji tek počinje.

Došlo je celo društvo na moj prvi rođendan. Sad žurka može da počne.

Termin se zakazuje pozivom na broj telefona ili slanjem upita na mejl. U upitu navedite sve važne informacije o usluzi koja vam je potrebna.

Fotografisanje ili snimanje je poželjno zakazati što ranije kako biste bili sigurni da će željeni termin biti dostupan, a najbolje čim saznate tačan datum.

Naša lokacija je u Zemunu u Beogradu. Do nas je moguće doći na više načina – linijama 81 i 707, kao i BG vozom. Parking je obezbeđen za klijente koji dolaze automobilom.
Vaše fotografije ili video snimke možete da očekujete u prethodno dogovorenom roku.

najčešća pitanja

Sačuvajte vredne trenutke vašeg slavlja i pretvorite ih u uspomene kojih ćete se dugo sećati!