Fotograf za venčanja

Fotograf za venčanja zabeležiće sve najdragocenije trenutke tokom ceremonije i kreiraće uspomene koje ostaju za ceo život. Naš tim profesionalaca prati dugogodišnje iskustvo, te ćemo sa lakoćom oživeti svaku vašu svadbenu zamisao. Zakažite profesionalno fotografisanje venčanja, a sve ostale detalje prepustite nama!

Profesionalno fotografisanje venčanja – za svadbu iz snova!

Sve bajkovite ljubavi su ovekovečile svoju priču sa sudbonosnim “da”, a mi smo tu da vašu priču ispričamo fotografijama!

Fotografisanje svadbe podrazumeva dokumentovanje svih značajnih trenutaka, te naš asortiman usluga uključuje:

  • Fotografisanje u domu mladenaca
  • Ceremoniju (venčanje u opštini i/ili crkvi)
  • Prijem gostiju
  • Fotografisanje mladenaca
  • Fotografisanje sa gostima
  • Fotografisanje tokom proslave
  • Umetničke fotografije mladenaca

Naši iskusni fotografi za venčanja će uspešno pretočiti emocije i dešavanja u kompaktan digitalni zapis, kojem ćete se rado vraćati – kompletnu organizaciju možete poveriti nama!

Od fotografisanja u kući mladenaca sa najbližim zvanicama i fotografisanja svih običaja koji se tada sprovode, pa sve do samog kraja proslave – vaše venčanje biće u celosti zabeleženo.

Mladenci će u opuštenoj i prijatnoj atmosferi, moći da iznesu sve svoje želje – bilo da ste inspirisani određenim filmskim isečkom ili delom beletristike i kinematografije, naš tim je posvećen cilju da ih rekreira.

Osmišljavanje koncepta radimo uz prethodan dogovor sa vama, kako bismo zajedno došli do ideja u skladu sa vašim preferencijama i ukusom.

Na taj način stvaramo fotografije venčanja o kojima ste oduvek maštali!

Fotograf za svadbe – za tradicionalno čuvanje uspomena sa vašeg venčanja

Vaš svadbeni dan je bespogovorno jedan od najvažnijih događaja, a mi ćemo se pobrinuti da sećanje na taj jubilej nikada ne izbledi!

Za fotografisanje i snimanje venčanja se koristi najsavremenija oprema, a proces obrade fotografija se vrši uz pomoć sofisticiranih programa najnovije generacije.

Mladenci dobijaju fotografije venčanja na izabranu e-mail adresu, u naredna 2 dana nakon svadbe.

U asortiman usluga smo uvrstili i kreiranje photobook-a (wedding book) sa fotografijama koje ste odabrali, kog možete preuzeti u studiju u najkrećem mogućem vremenu!

Izradite svadbene fotografije i ne dozvolite da se sećanja na vaš dan venčanja izgube u vremenu.

Fotograf za svadbe – Beograd i šira okolina

Naš studio za fotografisanje venčanja je lociran u Zemunu, a lokacije na kojoj se vrše usluge izlaženja na teren su Beograd i šira okolina, a po potrebi vršimo i usuge fotografisanja u inostranstvu.

Rezervacija se zakazuje pozivom na broj telefona ili slanjem upita.

Pri slanju upita, idealno bi bilo da klijenti dostave i sledeće informacije:

  • Datum i vreme održavanja venčanja;
  • Vreme trajanja fotografisanja/snimanja;
  • Lokaciju – da li je potrebno fotografisanje na jednoj ili više adresa (studio, crkva, restoran ili druga mesta).

Upravo tako ćemo biti maksimalno pripremljeni, te će ovaj segment vašeg venčanja proteći lako i glatko.

Fotograf za venčanje – cena i online rezervacija usluge!

Želimo da se svaki detalj vaše svadbe oslika kroz naše objektive!

Usled višegodišnjeg iskustva i kreativnosti, svaki fotograf iz Industrija foto studija je u stanju da se lako prilagodi vašim potrebama, pa celokupno planiranje možete prepustiti nama.

Kada je u pitanju fotograf za svadbe cena zavisi od paketa koji izaberete. Naši paketi su prilagođeni vašem budžetu i stilu, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetne fotografije koje će izdržati test vremena.

Kontaktirajte nas danas i dozvolite da dokumentujemo vašu ljubavnu priču na najlepši mogući način!

Galerije

Fotografisanje venčanja u botaničkoj bašti može da pruži neverovatnu kulisu za vaše fotografije. Ovaj predivni prirodni ambijent može da stvori prelepe pozadine i da unese dodatnu dozu romantike u vaše fotografije.

Fotografisanje mladenaca je važan deo venčanja jer vam omogućava da sačuvate dragocene uspomene na jedan od najvažnijih dana u vašem životu. Iskoristite ovu priliku da zabeležite trenutke romantike, sreće i ljubavi koji će vas podsetiti na vašu posebnu vezu dugi niz godina.

Fotografisanje mladenaca na neobičnim ili nesvakidašnjim lokacijama može biti odličan način da se vaše fotografije istaknu i budu drugačije od uobičajenih. Ovo iskustvo može dodati još više uzbuđenja i avanture vašem venčanju, a slike koje nastanu na ovaj način će ostati jedinstvene i posebne za vas.

Termin se zakazuje pozivom na broj telefona ili slanjem upita na mejl. U upitu navedite sve važne informacije o usluzi koja vam je potrebna.

Fotografisanje ili snimanje je poželjno zakazati što ranije kako biste bili sigurni da će željeni termin biti dostupan, a najbolje čim saznate tačan datum.

Naša lokacija je u Zemunu u Beogradu. Do nas je moguće doći na više načina – linijama 81 i 707, kao i BG vozom. Parking je obezbeđen za klijente koji dolaze automobilom.
Vaše fotografije ili video snimke možete da očekujete u prethodno dogovorenom roku.

najčešća pitanja

Sačuvajte vredne trenutke vašeg slavlja i pretvorite ih u uspomene kojih ćete se dugo sećati!