Fotografisanje punoletstva

Vaš punoletni dan je poseban i zaslužuje najbolje sećanje. Naša usluga fotografisanja punoletstava vam omogućava da zauvek sačuvate uspomene na taj važan događaj. Prepustite se u ruke naših profesionalnih fotografa i uživajte u prelepim fotografijama koje će vas uvek podsećati na vaš specijalan dan.

Nezaboravne fotografije za punoletstvo vašeg deteta

Želite da zabeležite poseban trenutak u životu vašeg deteta kada postaje punoletno? Znamo da je ovo jedan od najvažnijih momenata u životu svakog mladog čoveka i da želite da zadržite te uspomene zauvek. Zato smo ovde da vam pomognemo da napravite nezaboravne fotografije punoletstva.

Naš tim profesionalnih fotografa ima dugogodišnje iskustvo u fotografisanju punoletstava i garantujemo vam da će vaša fotografija biti prelepa i upečatljiva. Uz naše iskustvo, znanje i kreativnost, stvorićemo fotografiju koja će odisati emocijama i prikazati vaše dete u najboljem svetlu.

Ne propustite priliku da zabeležite jedan od najvažnijih trenutaka u životu vašeg deteta. Kontaktirajte nas danas i zajedno stvorimo nezaboravne uspomene koje ćete čuvati zauvek.

Galerije

Uvek ću pamtiti svoje punoletstvo. Ta luda i nezaboravna žurka je trajal do kasno u noć.

Svoje punoletstvo sam proslavila u krugu najbližih prijatelja i porodice. Jedva sam čekala da dođe taj dan, a zahvaljujući fotografijama uvek ću ga pamtiti.

Osmehom od uva do uva sam pokazala svima koliko sam srećna na ovaj dan. Ja sam se ludo zabavila za svoj osamnaesti rodjendan što se može videti i na fotograifjama.

Termin se zakazuje pozivom na broj telefona ili slanjem upita na mejl. U upitu navedite sve važne informacije o usluzi koja vam je potrebna.

Fotografisanje ili snimanje je poželjno zakazati što ranije kako biste bili sigurni da će željeni termin biti dostupan, a najbolje čim saznate tačan datum.

Naša lokacija je u Zemunu u Beogradu. Do nas je moguće doći na više načina – linijama 81 i 707, kao i BG vozom. Parking je obezbeđen za klijente koji dolaze automobilom.
Vaše fotografije ili video snimke možete da očekujete u prethodno dogovorenom roku.

najčešća pitanja

Sačuvajte vredne trenutke vašeg slavlja i pretvorite ih u uspomene kojih ćete se dugo sećati!