Snimanje svadbe

Snimanje svadbe vam pruža mogućnost da upijete sve lepe emocije, te ovekovečite najromantičnije trenutke tokom venčanja. Vaš najvažniji dan zaslužuje samo najbolju uspomenu, stoga smo posvećeni da vašu priču ispričamo na autentičan način. Zakažite profesionalno snimanje venčanja, a kompletnu organizaciju prepustite nama!

Snimanje venčanja – kreirajte uspomene u vašoj režiji

Prvi ples, milionita zdravica, bacanje bidermajera i trenutak dok izgovarate sudbonosno “da” – sve to zabeleženo kroz oko kamere!

Postoji li bolji način da ovekovečite i evocirate uspomene?

Profesionalno snimanje venčanja je najefektivnija opcija da zauvek sačuvate sećanje na ovaj čaroban dan, a naši videografi će uhvatiti svaki detalj i skrivenu emociju.

Osmišljavanje koncepta radimo uz prethodan dogovor sa vama, kako bismo zajedno režirali vaš idealan svadbeni snimak. Mladenci će u ugodnoj i opuštenoj atmosferi moći da iznesu svoje želje i ideje, a mi ćemo ih sprovesti u delo.

Snimanje će se izvoditi po vašim uputstvima – na vama je da odaberete stil snimanja po vašem ukusu, skrenete nam pažnju na stvari koje su vam bitne, a mi ćemo ostvariti svaku vašu zamisao!

Od dolaska gostiju, preko svečane ceremonije u crkvi ili opštini, pa sve do veselja u restoranu – sve će biti zabeleženo sa velikom pažnjom!

Pozovite nas i dozvolite da snimomo vaše venčanje o kome ste oduvek sanjali!

Profesionalno snimanje venčanja – ispričajte vašu priču!

Tajna iza savršenog svadbenog snimka se krije u momentima koji se ne ponavljaju, a naš tim profesionalaca iz oblasti video i foto produkcije će uspešno uhvatiti svaki trenutak!

Snimanje venčanja podrazumeva romantične kadrove tokom ceremonijalnog hoda, suze radosnice rodbine i šaljive čestitke kumova, te nema sumnje da ćete se rado vraćati ovim scenama prilikom premotavanja.

U našoj ponudi se nalazi i opcija snimanja dronom, kako bi video svadbe zaista ostavio utisak romantičnog filma.

Ukoliko je video snimanje dronom segment koji se uklapa u vašu zamisao, potrebno je samo da nam napomenete prilikom rezervisanja, a mi ćemo se postarati za detalje.

Video svadbe – način preuzimanja video materijala

Kao iskusni videografi venčanja, sa ponosom ističemo da je naš cilj da se vaš svadbeni dan ureže u vaša srca – stoga smo tu da vam pružimo najbolju uslugu i kvalitetne fotografije i video snimke.

Mladenci će dobiti video materijal na izabranu e-mail adresu, u prethodno dogovorenom roku.

U asortiman usluga smo uvrstili i kreiranje post wedding videa, koji takođe dostavljamo putem e-maila.

Snimanje svadbe – Beograd i šira okolina

Naš studio je lociran u Zemunu, a profesionalno snimanje realizujemo u Beogradu i široj okolini, po dogovoru.

Vaš termin možete rezervisati pozivom na broj telefona ili slanjem upita.

Pri slanju upita, idealno bi bilo da klijenti dostave i sledeće informacije:

  • Datum i vreme održavanja venčanja;
  • Vreme trajanja snimanja;
  • Lokaciju – da li je potrebno snimanje na 1 ili više adresa (studio, crkva, restoran ili druga mesta);
  • Snimanje venčanja dronom.
  • Broj kamera.

Na taj način ćemo biti maksimalno pripremljeni, što će doprineti zajedničkom cilju da ovaj segment vašeg venčanja bude pravo oličenje savršenstva.

Naša ponuda obuhvata i mogućnost da se angažuje fotograf za venčanja, ukoliko ste pristalica tradicionalnog čuvanja uspomena, u materijalnoj formi.

Uz nas, vaša priča će biti ispričana na jedinstven način, koji će vas uvek podsetiti na srećne trenutke koje ste proveli zajedno!

Snimanje svadbe – cena i rezervacija usluge u Industrija studiju

Budite sigurni da ćete sa nama dobiti profesionalnu uslugu, jer ne samo da radimo svoj posao sa najsavremenijom opremom, mi radimo sa srcem!

Prilikom snimanje svadbi cena je formulisana u skladu sa kompleksnošću zahteva (tematika, broj i odabir lokacija, korišćenje drona i slično), brojem potrebnih videografa, kao i trajanjem same proslave.

Naši paketi su prilagođeni vašem budžetu i preferencijama, te garantujemo da ćete dobiti vrhunski video materijal u skladu sa vašim ukusom.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i posvećenosti, videografi iz Industrija foto studija će se u potpunosti prilagoditi vašim potrebama, te celokupnu montažu možete prepustiti nama.

Kontaktirajte nas i zakažite vaše snimanje svadbe!

Termin se zakazuje pozivom na broj telefona ili slanjem upita na mejl. U upitu navedite sve važne informacije o usluzi koja vam je potrebna.

Fotografisanje ili snimanje je poželjno zakazati što ranije kako biste bili sigurni da će željeni termin biti dostupan, a najbolje čim saznate tačan datum.

Naša lokacija je u Zemunu u Beogradu. Do nas je moguće doći na više načina – linijama 81 i 707, kao i BG vozom. Parking je obezbeđen za klijente koji dolaze automobilom.
Vaše fotografije ili video snimke možete da očekujete u prethodno dogovorenom roku.

najčešća pitanja

Sačuvajte vredne trenutke vašeg slavlja i pretvorite ih u uspomene kojih ćete se dugo sećati!