Fotografisanje krštenja

Fotografisanje krštenja je sastavni deo ovog važnog datuma, a naš tim stručnjaka iz oblasti video i foto produkcije će na autentičan način dočarati ceremonijalni obred. U dogovoru sa vama, kreiramo fotografije sa krštenja koje će vas raznežiti! Pogledajte ponudu i zakažite vaš termin fotografisanja krštenja online ili telefonskim pozivom!

Profesionalno fotografisanje krštenja – obeležite važan jubilej dragocenom uspomenom

Vaša beba će uskoro biti krštena i želite da zabeležite ovaj važan događaj na najlepši mogući način?

Znajte da se vaša potraga završava ovde jer imamo upravo ono što vam je potrebno – profesionalni tim sa dugogodišnjim iskustvom u kreiranju zasenjujućih digitalnih uspomena!

Fotografisanje krštenja vršimo u crkvi i na drugim lokacijama, odnosno dečijim radionicama, restoranima, salama za proslave i slično. Pored fotografisanja nudimo i uslugu snimanja krštenja, kako bi zabeležili svaki trenutak ovog posebnog događaja.

Negujemo diskretan pristup, kako biste mogli da nesmetano uživate u proslavi. Uz nas, možete biti sigurni da će se svi najvažniji trenuci sa krštenja vaših najmilijih ovekovečiti na predivan i umetnički način.

Vaša porodična priča će se zabeležiti na način koji zaslužuje – kroz predivne snimke i fotografije koje ćete sa ponosom pokazivati godinama nakon detetovog krštenja. Izrađene fotografije će stići na odabrane e-mail adresa, u naredna 2 dana od proslave.

Fotograf za krštenja – Beograd i okolina

Profesionalno fotografisanje krštenja vršimo na različitim lokacijama u Beogradu i okolini, uz prethodan dogovor.

Rezervacija se zakazuje pozivom na broj telefona ili slanjem upita.

Pri slanju upita, idealno bi bilo da klijenti dostave i sledeće informacije:

  • Datum i vreme održavanja krštenja;
  • Vreme trajanja fotografisanja krštenja;
  • Lokaciju – da li je potrebno fotografisanje na 1 ili više adresa (crkva, igraonica, restoran ili druga mesta);
  • Da li je reč o fotografisanju beba, starije dece ili odraslih.

Zahvaljujući prethodno navedenim informacijama, naš tim će biti maksimalno pripremljen za fotografisanje krštenja, te će kompletna organizacija događaja proći glatko i nesmetano.

Možete angažovati i dečijeg fotografa, ukoliko planirate da napravite veselje ili veću proslavu, ili želite da napravite studijske portrete svoje bebe ili deteta.

Fotografisanje krštenja – cena i ponuda u Industrija Foto Studiju

Uz nas se možete opustiti i uživati u svakom trenutku vašeg posebnog dana, znajući da se organizacija i fotografisanje krštenja nalaze u sigurnim rukama.

U Industrija foto studiju će se naši fotografi prilagoditi vašim potrebama i preferencijama, te kreirati fotografije vredne pomena.

Kontaktirajte nas i zakažite vaš termin!

Galerije

Fotografisanje krštenja je jedinstvena prilika da zabeležite poseban trenutak i sačuvate ga kao večnu uspomenu. Bilo da je u pitanju tradicionalno crkveno krštenje ili neformalna ceremonija, fotografije će vam omogućiti da se uvek vratite u taj dan i proživite ga iznova.

Možda sam pusti suzu, ali sam bio hrabar. Zauvek ću pamtiti svoje krštenje zahvaljujući fotografijama.

Malo sam se stidela u početku sve dok se nisiam opustila. Fotografi i snimatelji su jedva uspevali da me stignu, ali im je pošlo za rukom.

Termin se zakazuje pozivom na broj telefona ili slanjem upita na mejl. U upitu navedite sve važne informacije o usluzi koja vam je potrebna.

Fotografisanje ili snimanje je poželjno zakazati što ranije kako biste bili sigurni da će željeni termin biti dostupan, a najbolje čim saznate tačan datum.

Naša lokacija je u Zemunu u Beogradu. Do nas je moguće doći na više načina – linijama 81 i 707, kao i BG vozom. Parking je obezbeđen za klijente koji dolaze automobilom.
Vaše fotografije ili video snimke možete da očekujete u prethodno dogovorenom roku.

najčešća pitanja

Sačuvajte vredne trenutke vašeg slavlja i pretvorite ih u uspomene kojih ćete se dugo sećati!